Landelijk

Onze blogs voorzien je van mooie inspiratie, handige decoratietips en complete interieuradviezen op het gebied van landelijk wonen

Om volop mee te genieten van Tuindingen dien je geregistreerd te zijn. Maak nu gratis je account aan.

Tuin landgoed De Hertgang Engelse landschapsstijl met gazons, borders, vijvers, een ommuurde tuin en bosaanplant.

VIDEO | Ontdek de tuinen van Landgoed De Hertgang! Gelegen nabij Halsteren en Bergen op Zoom, biedt deze tuin een idyllische wandelervaring. Van schilderachtige vijvers tot weelderige tuinen, elke stap onthult de schoonheid van de natuur.


Biotopen op de stuwwallen in Nederland.

Zonder het geweld van de landijs gletsjers uit de voorlaatste ijstijd had ons land er heel anders uitgezien. Maar wat maakt het zo bijzonder en wat groeit en bloeit er allemaal op een stuwwal? In deze aflevering van Alles wat bloeit gaan we op pad met Stef, die je meeneemt al struinend door de Nijmeegse stuwwalvegetatie.


Tuin in het Bos

In Maarheeze wonen Wim en Hannie al jaren midden in het bos op landgoed Kamersven. Ze hebben een indrukwekkende tuin die wordt getypeerd door vormen, rondingen en scherpe lijnen.


De Tuin van Fortmond

Ontdek de weelderige Tuin van Fortmond, een idyllisch landschap met siertuin, gazon, bloemenweide en natuurlijke schoonheid. Een groene oase aan de IJssel


Op pad met Roel in het mooie Nationaal Park Drents-Friese Wold landschap!

In deze aflevering van Alles Wat Bloeit gaan we op pad met Roel Zuidema in het mooie Nationaal Park Drents- Friese Wold landschap een heel bijzonder gebied een heel divers landschap en dat spreekt Roel het meeste aan. Hij heeft in de buurt een vakantiewoning en geniet ochtend's van mooie wandelingen door het landschap en geniet van de mooie natuur.


Zinken Emmers, antieke metalen bloempotten & houten brocante oppottafels

Ontdek hoe je met creatieve ideeën en inspiratie je tuin en terras kunt inrichten tot een plek om te ontspannen en te genieten.


Door Tuindingen

Judaspenning insectvriendelijke voorjaarsbloeier

Een makkelijke plant die vroeg in het voorjaar bloeit


Door Roel

Hoe om te gaan met droogte

Hoe om te gaan met droogte


Door Kim

​Groene voorbereiding is het halve werk

​Groene voorbereiding is het halve werk


Door Kim

Volg ons op social media

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox