Alles over knoflook planten, 10 10 10 10

26 Sep 2022 in Moestuinen
Afbeelding bij Alles over knoflook planten, 10 10 10 10


Alles over knoflook planten, van 10 10 10 10 tot de beste mest voor knoflook.

Knoflook planten in het najaar is een leuk klusje. in deze video laat ik je alles zien over wanneer je knoflook planten kunt en wat het 10 10 10 knoflook ezelsbruggetje precies betekend. Ook zie je de eerste keer de whatsapp hulplijn in de vlog waar jij je vragen kunt insturen via whatsapp.

Bekijk hieronder mijn moestuinvlog met al mijn tips en tricks voor het kweken van knoflook.


โ–ฌ ๐ˆ๐ง๐ก๐จ๐ฎ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฏ๐ข๐๐ž๐จ โ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌโ–ฌ

  • Wanneer kun je knoflook planten
  • Knoflook meststof, wanneer geeft je dat
  • Knoflook uit de supermarkt planten of niet doen
  • Knoflook in pot
  • Knoflook planten
  • Hoe plant je knoflook
  • Hoe diep plant je knoflook

Extra moestuin tips 

  • Roest in prei bestrijden
  • Moestuin bak op de tegels of volle grond

En natuurlijk kun jij je gratis en zonder verplichtingen abonneren op mijn YouTube kanaal zodat je elke week een nieuwe moestuin video kunt zien. Heb je een vraag stuur dan gratis een voice-bericht naar de Whatsapp hulplijn en wie weet zie je jouw bericht weer terug in de volgende video of een extra video. +316 85728644


Abonneer gratis op mijn YouTube kanaal

Ik ben Ronald, de moestuinman,

ik post elke week een video over de dingen die spelen op de moestuin.

Ik heb zelf meer dan 20 jaar ervaring op de moestuin. Als kind was ik altijd geรฏnteresseerd in bloemen, planten en de natuur en ik ben dan ook naar de land en tuinbouw school geweest. Daarna heb ik 15 jaar op de markt gewerkt bij een kraam die alles verkocht op moestuin gebied. Van de klanten en de kwekers heb ik echt meer geleerd dan in mijn hele schooltijd. De oudere generatie was vroeger afhankelijk van de moestuin want vroeger was niet alles beschikbaar zoals dat nu is. Nu heb ik een paar jaar mijn eigen tuin waar ik mijn ziel en zaligheid in kwijt kan en alle dingen die ik heb geleerd kan toepassen. Met mijn ADHD hoofd vind ik vaak oplossingen die een ander niet ziet, zo ook op de tuin en daardoor bedenk ik vaak simpele maar doelgerichte oplossingen om het tuin werk leuker en makkelijker te maken. Ik hoop dat ik via deze manier mensen kan inspireren om weer plezier in het tuinieren te krijgen. Mocht je vragen hebben over de tuin of andere dingen stuur me dan vooral een mailtje, helemaalronald@gmail.com

 Veel liefs, ๐“ก๐“ธ๐“ท๐“ช๐“ต๐“ญ

Vorige moestuin tips die ik heb opgenomen
0
Deel je mening in een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Heb je al een account en wil je liever reageren onder je eigen naam? Klik dan eerst hier om in te loggen.


Lekker van Eigen Land Avatar

Lekker van Eigen Land 5 maanden geleden
Jammer dat je weinig inhoudelijks hier schrijft over je onderwerp, maar slwchts verwijst naar je eigen omgeving.


Moestuinen

Combinatieteelt en lokplanten

Hoe je optimale opbrengst van je moestuin kan halen met combinatieteelt


Moestuinen

Erger u niet, verwonder u slechts. Rendement op de moestuin?

Mag een moestuin rendement opleveren of alleen uit ideologische overwegingen


Moestuinen

Alles over knoflook planten, 10 10 10 10

Hoe kweek je knoflook? Met deze stappen kweek jij heerlijke biologische knoflook in je eigen tuin of balkon.


Moestuinen

Pittige (winter)kost Kool

Een mooie combinatie van eigen groente uit je tuin in een heerlijk (pittig) gerecht


Moestuinen

Knoflook drogen en vlechten

Video: Knoflookbollen vlechten


Door Tuindingen

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox