Seizoen 2024 Gardeners' World - aflevering 2 een mix van praktisch tuinadvies en inspirerende tuinbezoeken

25 Mar 2024 in Tuinmedia

Door TuindingenGardeners' World 2024 aflevering 2

In de tweede aflevering van het seizoen 2024 van Gardeners' World worden kijkers getrakteerd op een verscheidenheid aan tuinactiviteiten en inspiraties.

Dahlia bollen van monty en het promoten van liguster

Monty is druk bezig met het klaarmaken van zijn dahlia bollen voor het planten nu de dagen langer worden. Daarnaast wordt hij getoond terwijl hij fuchsia's terugsnoeit en het gebruik van liguster promoot als alternatief voor buxustopiair, waarbij hij de veelzijdigheid en schoonheid ervan in de tuin benadrukt.

Sue kent's zoektocht naar inspiratie bij hidcote

Sue Kent maakt een uitstapje naar Hidcote in Gloucestershire, op zoek naar inspiratie voor haar nieuwe warme border thuis. Hidcote, bekend om zijn prachtige tuinen, biedt Sue waarschijnlijk tal van ideeën en inzichten om te verwerken in haar eigen tuinontwerp.

Gardeners' World 2024 - beplantingsplannen - voorbeelden - afleveringen - Gardeners' World 2024

Bezoek aan een overvloedige moestuin in whitby

De aflevering omvat een bezoek aan een moestuin in Whitby waar de no-dig methode wordt toegepast, resulterend in een gevarieerd assortiment ongebruikelijke groenten. Dit segment toont waarschijnlijk de voordelen van no-dig tuinieren en de verscheidenheid aan gewassen die met deze aanpak kunnen worden geteeld.

Groene oase van een tuinier aan de zuidkust

Ondanks de confrontatie met windstoten van 56 km/u, is een tuinier aan de zuidkust erin geslaagd zijn eigen groene oase te creëren. Dit segment benadrukt waarschijnlijk de veerkracht van zowel de tuinier als zijn planten, waarbij wordt aangetoond hoe zelfs uitdagende omstandigheden kunnen worden overwonnen om een bloeiende tuin te creëren.

Carol Klein's passie voor het gratis kweken van planten

Carol Klein deelt haar passie voor het gratis kweken van planten in haar tuin in Devon. Ze begint met het zaaien van zaden voor een gloednieuwe border, waarbij ze laat zien hoe eenvoudige technieken indrukwekkende resultaten kunnen opleveren zonder dat dit veel kost.

Al met al biedt deze aflevering een mix van praktisch tuinadvies, inspirerende tuinbezoeken en inzichten in verschillende tuinmethoden en -benaderingen.
0
Inloggen is verplicht

Om een reactie te posten moet je ingelogd zijn

Log in
Er zijn nog geen reacties.
Tuinmedia

Gardeners World 2024 Aflevering 4 – viert de diversiteit van tuinieren in al zijn vormen.

De vierde aflevering van Gardeners World 2024 neemt ons mee naar een kleurrijke wereld van tuinen ontwakend uit de winter. Van Adam Frost's ontwerptactieken tot Joe Swift's ontmoeting met gepassioneerde tuinders in Birmingham, en van de artistieke pracht van Charleston tot het doorzettingsvermogen van een echtpaar in West Yorkshire, deze aflevering viert de diversiteit van tuinieren en de schoonheid van de natuurlijke wereld


Door Tuindingen

Tuinmedia

Gardeners World 2024 Aflevering 3

Ontdek de wereld van tuinieren in Gardeners World. Tuinrenovaties met Monty Don en strategisch planten van gewassen. Verken historische tuinen, duik in de wereld van kamerplanten en krijg een kijkje achter de schermen van het ontwerpen van tuinen.


Door Tuindingen

Tuinmedia

Seizoen 2024 Gardeners' World - aflevering 2 een mix van praktisch tuinadvies en inspirerende tuinbezoeken

Een boeiende aflevering van Gardeners' World biedt een combinatie van praktisch tuinadvies, inspirerende tuinbezoeken en diverse inzichten in tuinmethoden. Kijkers worden aangemoedigd om nieuwe planten, technieken en ontwerpen uit te proberen, waardoor ze volop ideeën krijgen voor hun eigen tuinen


Door Tuindingen

Tuinmedia

Nieuw tuinseizoen Gardeners’ World 2024 gaat beginnen.

Verken de prachtige wereld van tuinen! Geniet van nieuwe afleveringen van Gardeners' World. Mis het niet!


Door Tuindingen

Tuinmedia

Help mee petitie tegen giftige bestrijdingsmiddelen

De komende weken hebben we de kans om het gebruik van glyfosaat in Europa te verbieden. Teken de petitie en steun onze oproep.


Door Mellisa

Tuinmedia

Ontdek dit unieke tuincentrum en plantenkwekerij in de provincie Friesland

Tuinliefhebbers in Noord-Nederland, opgelet! Tuincentrum met eigen kwekerijen in Friesland. Met een oppervlakte van 46.000 vierkante meter kun je hier een overvloed aan siergrassen, bonsaibomen, heesters, palmbomen en vaste planten in de meest unieke variëteiten vinden. Ik ben weer helemaal op de hoogte van wat de definitie van het woord 'tuincentrum' inhoudt.


Door Roel

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox