Lubach neemt bloementelers op de hak: ‘Er is toch ook geen siermelk?’

13 Oct 2022 in Bloemen

Door Mellisa



Arjen Lubach heeft gisteravond in zijn avondprogramma hard uitgehaald naar de sierteeltsector. De industrie zou te veel gas verbruiken, veel giftige stoffen gebruiken en arbeidsmigranten uit Oost-Europa slecht behandelen. En een bos bloemen zou eigenlijk een nutteloos product zijn.

Arjen Lubach blikt terug blikt op zijn traumatische verjaardag van vorig jaar. Hij kreeg van zijn collega's een prachtige bos bloemen - maar dat vindt Lubach "het allerstomste rotcadeau dat je iemand kan geven”. Want zeg nou zelf, klinkt het volgende als een goed idee? “Alsjeblieft, een bos gekleurde stokjes die na twee dagen naar kots gaan ruiken. “Lubach heeft liever de twintig euro die het bosje bloemen heeft gekost. “Bloemen zijn giftige, mensonterende milieurampen waar je helemaal niks aan hebt."

Bekijk het fragment  met Arjen Lubach hieronder


Arjen Lubach duikt in 'De Avondshow met Arjen Lubach' via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.




0
Inloggen is verplicht

Om een reactie te posten moet je ingelogd zijn

Log in
Er zijn nog geen reacties.
Bloemen

Biologische bloemen pluktuin in Drenthe Zeldenrust.

Aan de rand van het unieke natuurgebied National Park Drents-Friese Wold begonnen Jan en Riekje Rozeboom jaren geleden als echte pioniers een Blauwe bessen kwekerij. Maar tijdens een zware burn-out ontdekte Riekje de helende kracht van de bloemen en planten op hun terrein en zij besloot een biologische pluktuin te creëren onder de naam Zeldenrust. Wat ons betreft had de naam ook best Zielenrust mogen zijn want zodra je met Riekje de tuin in wandelt vergeet je even compleet de gestreste waan van de dag.


Bloemen

Lubach neemt bloementelers op de hak: ‘Er is toch ook geen siermelk?’

Arjen Lubach heeft hard uitgehaald naar de sierteeltsector. De industrie zou te veel gas verbruiken, veel giftige stoffen gebruiken en arbeidsmigranten uit Oost-Europa slecht behandelen.


Door Mellisa

Bloemen

Hier wordt er van alles mogelijk!

De natuur herovert verwaarloosde plekjes met mooie bloeiende speerdistels


De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox