Laurier Haagbeplanting bestel rechtstreeks van de kweker - Aanbieding 10% korting op alle soorten en maten Laurierhagen

laurierhaag-verkoop-prunus-laurierhagen-kwekerij-tuincentrum-groenblijvende-haagplanten-snel-groeiende-prunus-haag-heg-beplantingsplan-natuurlijke-tuininrichting

LAURIERHAAG PLANTEN vers van eigen kwekerij thuisbezorgd in heel Nederland.

Bekijk ons ruime assortiment laurier haagplanten. We leveren AA+ kwaliteit met aangroeigarantie.
Wanneer je als ondernemer nog dagelijks met de voeten in de klei staat en het kweekproces op de voet volgt, dan krijgen je planten automatisch het AA+ kwaliteitslabel. Een tevreden eindproduct en blije klanten.
Op de kwekerij zijn we al 40 jaar gespecialiseerd met het kweken van verschillende Laurier haagplant soorten.

Ons complete assortiment laurierhaag beplanting is online te bestellen in onze
>>>PLANTEN WEBSHOP<<<

** Maak gebruik van de tijdelijke kortingscode “Tuindingen22" en ontvang 10% korting op de gehele bestelling haagbeplanting.

Laurierhaag soorten op onze kwekerij

Laurierhaag kopen

Er bestaan een hoop verschillende Prunus soorten, waaronder de Laurierkers, de Japanse Sierkers en de Prunus Snow Fountains. Als je een Prunus haag wil gaan kopen, is het dus verstandig om grondig onderzoek te doen naar de mogelijkheden en wat het beste past in jouw tuin. De Portugese laurier (Prunus lusitanica 'Angustifolia') is momenteel de meest populaire Prunus, maar de andere soorten zijn zeker niet minder mooi!

Een Prunus haag in je tuin zorgt voor een natuurlijke uitstraling en nuttige toevoeging voor vogels en andere dieren. De bloeiperiode verschilt per soort en varieert tussen eind maart, april en mei. De Laurierkers zijn populaire planten voor een haag. De Laurierkers beschikt over mooie, grote bladeren en zorgt voor een aangename geur wanneer hij in bloei staat. De bessen die in de plant verschijnen als hij uitgebloeid is, trekken veel vogels aan. De Laurierkers wordt vaak voor een haag gebruikt omdat hij erg mooi is om te zien en veel privacy biedt. Alle typen Laurierkers zijn geschikt als haagplant.

Prunus Lusitanica

De Prunus Lusitanica, ook wel bekend als Portugese Laurierkers blijft over het algemeen redelijk compact met een hoogte van tussen de drie en vijf meter. Net als de meeste coniferen is deze plant winterhard en blijft het gehele jaar door groen. In de zomermaanden gaat de Portugese Laurierkers bloeien en komen er allemaal witte bloemen aan de haagplant. De Prunus Lusitanica hoef je niet ieder jaar te snoeien, vooral wanneer je graag een bloeiende haag wil. Een Prunus Lusitanica haag doet het goed op iedere grond, maar een vochthoudende grond geniet de voorkeur.

Een Laurierkers haag planten

Voordat je een Laurierkers haag gaat planten, zorg je dat de ruimte schoon en vrij is. De geul die je graaft om de planten in te zetten, moet even lang zijn als de haag en dieper dan de grote van de kluit of de wortels. Om de wortels te helpen zich te ontwikkelen verrijk je het plantgat met grondverbetering. Na aanplant druk je de aarde stevig aan en geef je de net aangeplante haag een ruime hoeveelheid water.

Je weet nu de handelingen voor aanplant, maar het is ook handig om te weten wat nu de beste tijd is om een Laurierkers haag te planten in je tuin? Wanneer je de Laurierkers gekweekt in een pot, kun je hem in principe het hele jaar door planten, alleen niet wanneer het hard vriest of wanneer er sprake is van een aanhoudende droogte. Hou hier dus zeker rekening mee als je een Laurierkers gaat kopen.

Laurierhaag online bestellen bij een kwekerij - laurier kwekerij - haagbeplanting

Hoe snel groeit een laurier haag?

Een gezonde laurierhaag kan tot één meter per jaar groeien, mits hij de juiste verzorging krijgt. De groeisnelheid kan echter variëren, afhankelijk van het soort laurier en de groeiomstandigheden. Engelse laurieren groeien bijvoorbeeld langzamer dan hun Portugese tegenhangers. Verder zullen laurieren die op schaduwrijke plaatsen worden geplant meestal langzamer groeien dan die in de volle zon staan. Met de juiste verzorging kan een laurierhaag jarenlang voor natuurlijke schoonheid en privacy zorgen.

Prunus-laurier-haagplanten-heggen-online-bestellen-kwekerij-haagbeplanting-kwekerij-tuincentrum-kweker

Haagbeplanting vanuit de webshop snel aan huis geleverd.

Bij het plaatsen van uw bestelling kiest u eenvoudig zelf uw gewenste leverdatum.  Het seizoen van uitlevering laurierhagen loopt bij ons van 25 februari tot en met 1 mei en van 1 september tot en met 1 december. Binnen het seizoen beschikken wij over een doorlopende voorraad aan laurier soorten en kunnen wij een snelle levering realiseren. Wij leveren vaak tussen de drie en 7 werkdagen, afhankelijk van de route van onze vrachtwagens. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een datum verder in de toekomst te kiezen

Vanuit onze logistieke afdeling ontvangt u tijdig bericht over de levertijden. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Thuisblijven is niet nodig, wij leveren de haagplanten netjes af bij uw deur, of op uw oprit.  Het is wel van belang dat uw huis of bedrijfspand bereikbaar is met een vrachtwagen.

Als onze planten worden vers voor u gerooid. Hiermee bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Kom je er niet uit of heb je een vraag?

Stuur ons een mail: info@mooieconiferen.nl
Wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur.

Telefoon: +31 (0)6 27 56 24 41 
Op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 en op zaterdag van 8:00 tot 14:00 uur.

/Laurierhagen-laurier-prunus-bestellen-kopen-online-kwekerij-tuincentrum-plantwebshop-kwekerij

Volg ons op social media

De Tuindingen nieuwsbrief

Ontvang iedere week de leukste en groenste nieuwsbrief vrijblijvend in je mailbox